دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تظاهرات ایتالیایی‌ها در اعتراض به ناتو و کمک به اوکراین

منابع خبری از تظاهرات شهروندان ایتالیایی در اعتراض به حمایت این کشور از اوکراین و بحران انرژی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۲۶ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 18
کد خبر: ۱۵۵۰۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، شهروندان ایتالیایی دراعتراض به مداخله کشورشان در جنگ روسیه با اوکراین و افزایش هزینه‌های زندگی به خیابان‌ها آمدند.

به گزارش منابع خبری، شهروندان ایتالیایی روز یکشنبه در اعتراض به ناتو و دخالت ایتالیا در جنگ با اوکراین با دردست داشتن پلاکاردهایی علیه ناتو به خیابان‌ها آمدند. در یکی از این تظاهرات که در شهر «رم» پایتخت این کشور برگزار شد بر روی پلاکاردها شعارهایی همچون «نه به ناتو» مشاهده ‌شد. این تظاهرات همچنین در اعتراض به افزایش هزینه‌های زندگی و بحران انرژی به واسطه نبرد روسیه با اوکراین شکل گرفت.

این گزارش حاکیست، معترضان ایتالیایی با سازماندهی اتحادیه «یواس‌بی»، قبوض انرژی را در رم سوزاندند و خشم خود را به بحران هزینه زندگی در این کشور نشان دادند. معترضان همچنین خواستار پایان جنگ اوکراین و پایان دادن به دخالت ایتالیا در ناتو شدند.

طی روزها و هفته‌‌های گذشته تظاهرات مشابهی در کشورهای دیگر جهان از جمله فرانسه صورت گرفت. بحران انرژی در فرانسه موجب اعتصاب کارگران و کارکنان بخش انرژی این کشور شده است و شهروندان فرانسه به دولت فرانسه بابت افزایش هزینه‌های زندگی و کمبود سوخت معترض هستند.(جزئیات بیشتر)

در رویدادی مرتبط دیگر، وزارت خارجه ایتالیا روز دوشنبه از شهروندان خود در اوکراین خواست تا خاک این کشور را ترک کنند.

به گزارش خبرگزاری «آنسا» وزارت امور خارجه ایتالیا روز دوشنبه از ایتالیایی‌های مقیم اوکریان خواست که در بحبوحه حملات موشکی و پهپادی روسیه به اوکراین، خاک این کشور را ترک کنند.

در توییت وزارت خارجه ایتالیا آمده است، اکیداً توصیه می‌شود هموطنانی که هنوز در اوکراین حضور دارند، خاک این کشور را ترک کنند. ایتالیا سفر به اوکراین را ممنوع اعلام کرده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار